Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Τα φω'τα ShineWa είναι οργάνωση που από το 2010 βρίσκεται σε Weifang, χτισμένες σταθερές σχέσεις με τους πελάτες της Ιαπωνίας, της ΕΕ, των ΗΠΑ, και AUS.

 

Εστιάζουμε στην κατασκευή του φωτός εργασίας των επαγγελματικών επανακαταλογηστέων οδηγήσεωνφως επιθεώρησης των οδηγήσεων, που απαριθμεί τους προβολείς των ελαφριών, UV θεραπεύοντας οδηγήσεων εργασίας εργασίας ελαφριών, φορητών, κυνηγώντας το επίκεντρο, το φανάρι στρατοπέδευσης των οδηγήσεων, το φακό των οδηγήσεων υψηλής δύναμης, τα φω'τα προβολέων των οδηγήσεων, το φως ποδηλάτων των οδηγήσεων, τα φω'τα πυροβόλων όπλων των οδηγήσεων και άλλα φορητά υπαίθρια φω'τα.

 

ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τα προϊόντα μας είναι περασμένο CE, Rohs, EMC, LVD, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, cErp, PSE, UL, RCM, κ.λπ.

 

Και έχουμε μερικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας των αρχικών προϊόντων μας στην Κίνα.

 

ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Έχουμε αξιολογήσει πάντα την επιτυχία μας με το δόσιμο της ικανοποίησης πελατών με τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γνήσιες φιλικές συμβουλές, για να παρέχουμε τα προϊόντα για να εγκαταστήσουμε την αγορά του πελάτη. Ο cOem και οι υπηρεσίες ODM είναι διαθέσιμοι.

 

ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Οποιοσδήποτε είναι ψάχνετε το φωτισμό οποιωνδήποτε οδηγήσεων, τα φω'τα ShineWa θα έχουν τα ιδανικά προϊόντα, τις φιλικές συμβουλές και τη ποιότητα εξυπηρέτησης.

 

Είστε ευπρόσδεκτοι να μας καλέσετε σε 86 536 2287028, ήνα μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείοστο info@shinewa.com.

 

ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Φω'τα ShineWa, cOem

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-20,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις